Wędzony pasztet Bluefish wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 638 kalorii, 41g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz fioletową cebulę, kapary, dekoruj: kliny cytrynowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pasztet wędzono-Błękitny, Pasztet Wędzony Bluefish, oraz Pasztet Wędzony Bluefish.
Instrukcje
1
Usuń i wyrzuć ciemne mięso z filetów rybnych. Płatki białego mięsa, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać sok z cytryny, koniak i pieprz; ubijać do całkowitego wymieszania. Wymieszać z rybą, cebulą, koperkiem i kaparami. Zapakuj do 1-quart crock lub miski; przykryj i schłodzić dwie godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Koniak
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 do 30 minut, aby zmiękczyć; podawać z krakersami lub crostini.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.