Pasztet Wędzony Bluefish
Wędzony pasztet Bluefish wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 638 kalorii, 41g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz fioletową cebulę, kapary, dekoruj: kliny cytrynowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pasztet wędzono-Błękitny, Pasztet Wędzony Bluefish, oraz Pasztet Wędzony Bluefish.
Instrukcje
Usuń i wyrzuć ciemne mięso z filetów rybnych. Płatki białego mięsa, i odstawić.
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Dodać sok z cytryny, koniak i pieprz; ubijać do całkowitego wymieszania. Wymieszać z rybą, cebulą, koperkiem i kaparami. Zapakuj do 1-quart crock lub miski; przykryj i schłodzić dwie godziny.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 do 30 minut, aby zmiękczyć; podawać z krakersami lub crostini.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.