Pasztet Curry En Terrine

Pasztet Curry En Terrine
Przepis pasztet Curry En Terrine jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 16,59 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz masło, foie gras, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Terrine de Legumes (pasztet warzywny ), Pasztet Wegański Curry, oraz Pasztet wiejski (pâté de Campagne).

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia80
Magazyn