Paszteciki z łososia z pikantnym majonezem niskotłuszczowym
Paszteciki z łososia z pikantnym majonezem niskotłuszczowym to pescatarian danie główne. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 740 kalorii. Ten przepis służy 4. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz olej canolan, szalotki, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Paszteciki z łososia z majonezem kaparowym, Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, oraz Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.