Paszteciki Z Łososia Oregon
Oregon Salmon Patties jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz skrócenie, łosoś, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Paszteciki Z Łososia Oregon, Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, oraz Krople z łososia lub paszteciki z łososia.
Instrukcje
Łososia odsączyć, rezerwując 3/4 szklanki płynu. Płatki mięsa. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
W średniej misce, połączyć cebulę z reserved łososia cieczy, 1/3 okruchów krakersa, jajka, pietruszka, musztarda i łososia.
Wymieszać, aż dobrze wymieszać, następnie uformować na sześć pasztecików. Paszteciki w pozostałych okruchach krakersów.
Skracanie stopu na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki, aż zbrązowieje, a następnie ostrożnie skręcić i brązowy z drugiej strony.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.