Paszteciki Z Łososia I
Paszteciki z łososia i jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, jajko, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, Krople z łososia lub paszteciki z łososia, oraz Paszteciki Z Łososia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić i zachować płyn z łososia.
Wymieszać jajko, cebulę, bułkę tartą i łososia.
Zrobić paszteciki. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, aby uformować paszteciki, dodaj zarezerwowany płyn z łososia.
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Placki ułożyć na patelni. Brązowe z każdej strony, delikatnie obracające się.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.