Paszteciki z tuńczyka z sosem Marinara to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 671 kalorii, 55g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, bazylię, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Spaghetti Z Pikantnym Sosem Z Tuńczyka Marinara, Paszteciki z tuńczyka w sosie koperkowym, oraz Paszteciki Z Łososia / Tuńczyka W Sosie Koperkowym dla podobnych receptur.
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.