Paszteciki Z Tuńczykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pasztecików z tuńczyka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać tunan w wodzie, jajko, piec top farszu mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paszteciki Z Tuńczykiem, Paszteciki Z Tuńczykiem, oraz Paszteciki Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki. Przechowywać w lodówce 10 min.; wymieszać.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu. Użyj łyżki do lodów, aby dodać porcje 1/3 szklanki mieszanki tuńczyka, partiami, na patelnię.
Spłaszczyć na paszteciki z tyłu szpatułki. Gotować 6 min. lub do złotego koloru po obu stronach, ostrożnie obracając paszteciki po 3 min.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.