Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny

Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny
Przepis paszteciki z soczewicy lub Hamburger Bezmięsny może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny gotować paszteciki, kolendra, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 128 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Soczewica Fasola Burger Paszteciki, Bezmięsny California Burger, oraz Southwest Red Bean Burger (Bezmięsny Poniedziałek).

Instrukcje

1
Umieścić soczewicę i bulion w średnim garnku, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, dodając więcej bulionu lub wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Soczewicę odcedzić, warzywa wyrzucić i odstawić do ostygnięcia. Tymczasem za pomocą masher ziemniaków lub widelca, puree chickpeas.In w dużej misce wymieszać ciecierzycę, cebulę, szalotki, mielony kminek i świeżą kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeża Kolendraświeża Kolendra
Kminek MielonyKminek Mielony
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
SoczewicaSoczewica
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać ostudzoną soczewicę i dobrze wymieszać.Zrobić paszteciki i umieścić na talerzu wyłożonym pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Wstawić do lodówki na około 30 minut.
5
Na patelni umieścić około 2 łyżki oleju roślinnego. Smażyć paszteciki na złoty kolor ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn