Paszteciki z kiełbasą jagnięcą ze świeżą miętą, fetą i czosnkiem

Paszteciki z kiełbasą jagnięcą ze świeżą miętą, fetą i czosnkiem
Paszteciki z kiełbasą jagnięcą ze świeżą miętą, fetą i czosnkiem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz grubą sól koszerną, ser feta, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Paszteciki z jagnięciną i miętą / hamburgery, paszteciki jagnięce z wiosenną zielenią i sałatką miętową, oraz Świeże Paszteciki Z Kiełbasą Wieprzową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jagnięcinę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać czosnkiem i solą. Delikatnie wrzucić jagnięcinę do blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
3
Połącz fetę i miętę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podzielić jagnięcinę na 12 równych kopców. Za pomocą wilgotnych rąk, kształt każdy w piłkę. Pracując z 1 piłką na raz, wsadź kciuk w środek, aby zrobić dziurę. Wcisnąć 1 łyżeczkę nadzienia feta-mięta do otworu. Ściśnij otwór zamknięty, a następnie naciśnij kulkę między dłońmi, aby spłaszczyć się na dysk o grubości 3/4 cala. Powtórz z pozostałą jagnięciną i nadzieniem feta-mięta. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Ser FetaSer Feta
JagnięcinaJagnięcina
MiętaMięta
5
Przełożyć na blachę do pieczenia. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu. Pracując w 2 partiach, gotować kiełbaski jagnięce, aż rumiane z obu stron i gotowane do pożądanej doneness, o 3 minut na stronę dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KiełbasaKiełbasa
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przełożyć kiełbaski na blachę do pieczenia i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na gorąco.
10
397 kalorii, 29g tłuszczu (12g nasyconego), 125mg cholesterolu,290mg sodu, 1g węglowodanów, 0g błonnika, 31g białka
11
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "
12
Dane Żywieniowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn