Paszteciki z indyka w sosie żurawinowym

Paszteciki z indyka w sosie żurawinowym
Paszteciki z indyka z sosem żurawinowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, śmietanę, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Paszteciki z komosy ryżowej z sosem żurawinowo-pomarańczowym, Włoskie kotlety wołowe z sosem balsamicznym, oraz Włoskie paszteciki wołowe z pieczarkami, cebulą i sosem balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem indyka, jajka, 1 szklanka bułki tartej, czosnek, sól, papryka, szałwia, czarny pieprz, i pieprz cayenne w misce. Podzielić mieszaninę na 4 paszteciki. Płaszcz każdy patty z 1/4 szklanki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
Cała TurcjaCała Turcja
JajkoJajko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać olej w żeliwnej patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki w rozgrzanym oleju, aż rumiane, 4 do 5 minut z każdej strony. Utrzymując paszteciki na patelni, usunąć około 1/2 pozostały olej z patelni; dodać sos żurawinowy na patelni; przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Umieść przykrytą patelnię w nagrzanym piekarniku i gotować paszteciki, aż osiągną wewnętrzną temperaturę 165 stopni F (75 stopni C), O 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń paszteciki z patelni i owinąć w folię aluminiową, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Powrót patelni na średnim ogniu na piecu. Śmietanę wymieszać z sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiecPiec
7
Ubij razem skrobię kukurydzianą i wodę; powoli dodaj do patelni; gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Polać sosem paszteciki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn