Paszteciki z groszku z czosnkiem pieprz Salsa

Paszteciki z groszku z czosnkiem pieprz Salsa
Przepis Black - Eyed Pea paszteciki z czosnkiem pieprz Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 13g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 64 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz koszerną sól, sok z limonki, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Paszteciki z groszku z czosnkiem pieprz Salsa, Red Pepper-Black-Eyed Pea Salsa, oraz Ciastka z czarnego groszku z salsą żurawinowo-czerwoną papryką.

Instrukcje

1
Połącz mielony czosnek i chiles w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić 1 łyżeczkę mieszanki czosnku w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać groch do pozostałej mieszaniny czosnku w dużej misce; zacieru mieszaniny z masher ziemniaków. Wymieszać w papryce, 1/4 szklanki posiekanej świeżej kolendry, kminek, 1/4 łyżeczki soli, i jajko, mieszając, aż dobrze wymieszane. Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji (około 1/4 szklanki każda), kształtując każdy w 1/2-calowy grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj 6 pasztecików; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałą 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i 6 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Dodaj pozostałe 2 łyżki posiekanej świeżej kolendry, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, posiekany pomidor i świeży sok z limonki do zastrzeżonej mieszaniny czosnku w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Podawać z pasztecikami.
8
PIWNA Uwaga: czasami fajnie jest wyczarować trochę słońca przy jesiennych posiłkach. A te paszteciki z salsą to idealna okazja, aby cieszyć się orzeźwiającym karaibskim piwem, takim jak Lager Red Stripe (50 USD/sześciopak) z Jamajki. Piwa, które są opracowywane wraz z pikantną kuchnią, są zwykle lekkie, zrównoważone, neutralne i niesamowicie podatne na kofeinę, dzięki czemu to piwo jest dobrym wyborem z papryką Serrano i kminkiem. -- Jeffery Lindenmuth
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn