Przepis Black - Eyed Pea paszteciki z czosnkiem pieprz Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 13g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 64 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz koszerną sól, sok z limonki, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Paszteciki z groszku z czosnkiem pieprz Salsa, Red Pepper-Black-Eyed Pea Salsa, oraz Ciastka z czarnego groszku z salsą żurawinowo-czerwoną papryką.
Instrukcje
1
Połącz mielony czosnek i chiles w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić 1 łyżeczkę mieszanki czosnku w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać groch do pozostałej mieszaniny czosnku w dużej misce; zacieru mieszaniny z masher ziemniaków. Wymieszać w papryce, 1/4 szklanki posiekanej świeżej kolendry, kminek, 1/4 łyżeczki soli, i jajko, mieszając, aż dobrze wymieszane. Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji (około 1/4 szklanki każda), kształtując każdy w 1/2-calowy grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj 6 pasztecików; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałą 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i 6 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Dodaj pozostałe 2 łyżki posiekanej świeżej kolendry, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, posiekany pomidor i świeży sok z limonki do zastrzeżonej mieszaniny czosnku w misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać z pasztecikami.
8
PIWNA Uwaga: czasami fajnie jest wyczarować trochę słońca przy jesiennych posiłkach. A te paszteciki z salsą to idealna okazja, aby cieszyć się orzeźwiającym karaibskim piwem, takim jak Lager Red Stripe (50 USD/sześciopak) z Jamajki. Piwa, które są opracowywane wraz z pikantną kuchnią, są zwykle lekkie, zrównoważone, neutralne i niesamowicie podatne na kofeinę, dzięki czemu to piwo jest dobrym wyborem z papryką Serrano i kminkiem. -- Jeffery Lindenmuth
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.