Paszteciki Z Cukinii Parmezan
Parmezan cukinia paszteciki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać krakersy saltine, olej roślinny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 19%. Spróbuj Parmezan Puree Ziemniaczane Paszteciki, Paszteciki z cukinii Jen, oraz Paszteciki Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu. Ugotuj i wymieszaj cukinię, cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż warzywa utykają i wilgoć odparuje, około 5 minut. Bazylii, pietruszki, czarnego pieprzu i tymianku mieszać do warzyw; zdjąć z ognia.
Przenieść mieszaninę cukinii do dużej miski do mieszania.
Wymieszać jajka, kruszone krakersy, i 1 szklanka parmezanu do mieszaniny cukinii, aż wiąże się ze sobą; kształt W 14 3-calowe paszteciki.
Wlać wystarczającą ilość oleju roślinnego na patelni, aby osiągnąć około 1/2 cala głębokości; ciepła na średnim ogniu.
Gotować paszteciki, 3 do 4 na raz, w gorącym oleju, aż dobrze rumiane, o 2 protokół na stronę.
Posypać dodatkowym parmezanem do podania.