Paszteciki z ciecierzycy i kukurydzy
Paszteciki z ciecierzycy i kukurydzy to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bułkę tartą, sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Podobne przepisy to Paszteciki z ciecierzycy i kukurydzy, Paszteciki Z Ciecierzycy, oraz Kotlety Z Ciecierzycy Śródziemnomorskiej.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę, cebulę i tymianek; smażyć 2 protokół.
W maszynce umieścić mieszankę cebuli, ciecierzycy, bułki tartej, 2 łyżki mąki kukurydzianej, sól i czerwoną paprykę. Puls 2 razy lub aż do połączenia i masywny. Podzielić mieszaninę ciecierzycy na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty; pogłębiać paszteciki w 1 łyżka mąki kukurydzianej.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować 5 minut. Ostrożnie obrócić paszteciki; gotować 5 minut lub aż złoty.