Pasty z pora, sera i ziemniaków

Pasty z pora, sera i ziemniaków
Pasty z pora, sera i ziemniaków wymagają ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 287 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jeśli masz g / g sera caerphilly, gałkę masła, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pasty z kraba i pora, Ugotuj książkę: pasty z kurczakiem i porem, oraz Tortilla z serem, porem i ziemniakami.

Instrukcje

1
Gotować ziemniaki we wrzącej, osolonej wodzie przez 5-8 minut, aż będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt. W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać pory i tymianek i zmiękczyć przez 10-12 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Ziemniaki odsączyć i dodać do porów z musztardą i dużą ilością przypraw. Wymieszać śmietanę i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto na grubość 1 monety. Użyj płyty bocznej lub miski jako szablonu, aby wyciąć okręgi 6 x 15 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Ser wymieszać z porem i ułożyć kopiec mieszanki na środku każdego okręgu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Pędzel wokół krawędzi z małym jajkiem, a następnie połączyć krawędzie i zacisnąć palcami, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
8
Umieścić pasty na blasze wyłożonej pergaminem do pieczenia, szczotką z pozostałym jajkiem i piec przez 40-45 minut, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Podawać na ciepło lub pozostawić do ostygnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn