Pasty z pora, sera i ziemniaków

Pasty z pora, sera i ziemniaków
Pasty z pora, sera i ziemniaków wymagają ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 287 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jeśli masz g / g sera caerphilly, gałkę masła, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pasty z kraba i pora, Ugotuj książkę: pasty z kurczakiem i porem, oraz Tortilla z serem, porem i ziemniakami.

Instrukcje

1
Gotować ziemniaki we wrzącej, osolonej wodzie przez 5-8 minut, aż będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt. W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać pory i tymianek i zmiękczyć przez 10-12 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Ziemniaki odsączyć i dodać do porów z musztardą i dużą ilością przypraw. Wymieszać śmietanę i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto na grubość 1 monety. Użyj płyty bocznej lub miski jako szablonu, aby wyciąć okręgi 6 x 15 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Ser wymieszać z porem i ułożyć kopiec mieszanki na środku każdego okręgu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
7
Pędzel wokół krawędzi z małym jajkiem, a następnie połączyć krawędzie i zacisnąć palcami, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Umieścić pasty na blasze wyłożonej pergaminem do pieczenia, szczotką z pozostałym jajkiem i piec przez 40-45 minut, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podawać na ciepło lub pozostawić do ostygnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn