Pasty z pora, sera i ziemniaków

Pasty z pora, sera i ziemniaków
Pasty z pora, sera i ziemniaków wymagają ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 287 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jeśli masz g / g sera caerphilly, gałkę masła, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pasty z kraba i pora, Ugotuj książkę: pasty z kurczakiem i porem, oraz Tortilla z serem, porem i ziemniakami.

Instrukcje

1
Gotować ziemniaki we wrzącej, osolonej wodzie przez 5-8 minut, aż będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt. W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać pory i tymianek i zmiękczyć przez 10-12 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Ziemniaki odsączyć i dodać do porów z musztardą i dużą ilością przypraw. Wymieszać śmietanę i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto na grubość 1 monety. Użyj płyty bocznej lub miski jako szablonu, aby wyciąć okręgi 6 x 15 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ser wymieszać z porem i ułożyć kopiec mieszanki na środku każdego okręgu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Pędzel wokół krawędzi z małym jajkiem, a następnie połączyć krawędzie i zacisnąć palcami, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
8
Umieścić pasty na blasze wyłożonej pergaminem do pieczenia, szczotką z pozostałym jajkiem i piec przez 40-45 minut, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Podawać na ciepło lub pozostawić do ostygnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn