Pasty wołowe z karmelizowaną cebulą i serem Stilton
Pasty wołowe z karmelizowaną cebulą i serem Stilton mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 74g białka, 121 g tłuszczu, oraz w sumie 1718 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $15.84 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Przynosi ci to Epikurious. 57 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz stek spódnicy, solidne skracanie warzyw, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać solidne skracanie warzyw, możesz podążać za tym daniem głównym z Sernik Wiśniowy Muddy Buddies jako deser. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pasty wołowe z karmelizowaną cebulą i serem Stilton, Wołowina z karmelizowaną cebulą i serem Stilton, oraz Kanapka z grillowanym serem z peklowaną wołowiną z karmelizowaną cebulą Guinnessa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mieszanka zarówno mąki i soli wprocesorze 5 sekund. Drop in shortening bytablespoonfuls.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Sól
2
Pokroić na grubą kostkę.
3
Dodać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
4
Pokroić, aż powstanie gruba Mączka.
5
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodać 7 łyżek wody lodowej. Wrzucić widelcem, aż wilgotne grudkiformować, dodając więcej wody przez łyżeczkę do herbaty, jeśli suche. Zbierz ciasto w kulkę; podziel na 4 równe kawałki. Uformuj każdy dysk; owijaj i schładzaj co najmniej 45 minut i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Woda
Lód
1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelniprzez średnie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
2
Dodać cebulę. Smażyć aż do brązowego, zmniejszając ciepło, jeśli to konieczne, aby uniknąć spalania, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodaj wino i tymianek. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn odparuje, często mieszając, około 3 minut.Doprawić solą i pieprzem. Super. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Tymianek
Wino
4
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozwałkuj każdy krążek ciasta między arkuszami pergaminu do 9-calowej rundy. Peeltop pergamin off każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
6
Rozłóż 1/4 onionmixture na połowie każdej rundy, pozostawiając 1-calową gładką granicę. Wierzch cebuli z befsztykami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Funtów Jeżyn (około
7
Posypać 1/4 łyżeczki grubo solonej wołowiny na każdej, a następnie top każdej z 1/4 cheese.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
8
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
9
Posmaruj ciasto białkiem. Używając botnomparchment jako pomocy, złóż zwykłe ciasto na pół przepełnienia. Uszczelnij krawędzie. Złóż uszczelnioną krawędź overagain; naciśnij widelcem, aby podwójnie uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Ciasto
10
Posmaruj każdą pastę białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
11
Wytnij 3 szczeliny w każdej górnej skorupie. Podziel pasty (stillon pergamin) między 2 duże arkusze rimmedbaking.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
12
Piec pasty, aż skorupa jest złocisto brązowei nadzienie jest gotowane przez, o 30 minut. Ostudzić 10 minut; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala