Pasty wołowe i Stilton

Pasty wołowe i Stilton
Przepis wołowina i Pasta Stilton może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w okolicy 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako bardzo przystępne danie główne. 260 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, masło, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to St. Patrick ' s Day Irish Beef Pasty, Pieczone żeberko wołowe z Porto i sosem Stilton, oraz Policzek wołowy i ciasto Stout z ciastem Stilton.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 400[°]. Wołowinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni ze stali nierdzewnej na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać mięso i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane z pierwszej strony, o 4 protokół. Flip z szczypcami i kontynuować gotowanie, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 12 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Przełożyć mięso do dużej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Powrót patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać masło i podgrzać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę i tymianek i gotować, często mieszając i skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką, aż cebula zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
8
Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i stout i przykryć patelnię pokrywką. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
StoutStout
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj mieszaninę ziemniaków do zarezerwowanego mięsa i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie dodaj pokruszony stilton. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
StiltonStilton
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
10
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala i za pomocą okrągłego noża do ciasta 4 cale Wytnij jak najwięcej okręgów. Zbierz resztki i naciśnij w piłkę. Ponownie rozwałkować ciasto i wyciąć więcej kółek. Powinieneś być w stanie uzyskać łącznie 8 kółek. Dziel nadzienie równomiernie między skorupami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
11
Krawędzie szczoteczki z ubitym jajkiem, następnie złóż skórki i uszczelnij widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
12
Umieść pasty na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
Pędzel z pozostałym ubitym jajkiem, a następnie za pomocą ostrego noża wyciąć kilka otworów wentylacyjnych w górnej części każdej pasty. piec na złoty kolor, o 18 protokół. Pozostawić do ostygnięcia przez pięć minut, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn