Pasty wołowe i Stilton
Przepis wołowina i Pasta Stilton może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w okolicy 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako bardzo przystępne danie główne. 260 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, masło, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to St. Patrick ' s Day Irish Beef Pasty, Pieczone żeberko wołowe z Porto i sosem Stilton, oraz Policzek wołowy i ciasto Stout z ciastem Stilton.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 400[°]. Wołowinę doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni ze stali nierdzewnej na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać mięso i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane z pierwszej strony, o 4 protokół. Flip z szczypcami i kontynuować gotowanie, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 12 minut w sumie.
Przełożyć mięso do dużej miski i odstawić.
Powrót patelni na średnim ogniu.
Dodać masło i podgrzać do rozpuszczenia.
Dodać cebulę i tymianek i gotować, często mieszając i skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką, aż cebula zmiękną, o 10 protokół.
Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i stout i przykryć patelnię pokrywką. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 8 protokół.
Dodaj mieszaninę ziemniaków do zarezerwowanego mięsa i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie dodaj pokruszony stilton. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala i za pomocą okrągłego noża do ciasta 4 cale Wytnij jak najwięcej okręgów. Zbierz resztki i naciśnij w piłkę. Ponownie rozwałkować ciasto i wyciąć więcej kółek. Powinieneś być w stanie uzyskać łącznie 8 kółek. Dziel nadzienie równomiernie między skorupami.
Krawędzie szczoteczki z ubitym jajkiem, następnie złóż skórki i uszczelnij widelcem.
Umieść pasty na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Pędzel z pozostałym ubitym jajkiem, a następnie za pomocą ostrego noża wyciąć kilka otworów wentylacyjnych w górnej części każdej pasty. piec na złoty kolor, o 18 protokół. Pozostawić do ostygnięcia przez pięć minut, a następnie podawać.