Pasty mogą być tylko Europejski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 81g tłuszczu i w sumie 1428 kalorii. Za $1.9 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 25. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wystarczy mieszanka mąki, soli, mielonego pieprzu i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 85%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Paszteciki II, Angielskie Pasty, oraz Cornish Pasties.
Instrukcje
1
Dodaj wszystkie składniki do nadzienia do dużej miski. Wepchnij warzywa do mięsa, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Wszystkie warzywa powinny wiązać się z mięsem. Jeśli masz jakieś luźne warzywa wiszące, mieszaj i wiążąc. Odłóż na bok, aż będzie gotowy do budowy ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
2
Na skórkę: w osobnej dużej misce dodaj mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Połącz ze sobą, a następnie dodaj 2 rodzaje skracania. Rozbij tłuszcz podczas pracy z mąką. Chcesz mieć małe kawałki tłuszczu i mąki wielkości grochu połączone, ale nie zmieszane. W osobnej misce wymieszaj jajka, wodę i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj do mąki, wymieszaj i złóż zawartość razem, delikatnie popychając mąkę i płynną mieszankę, aż połączą się w dużą konsystencję ciasta. Podnieś miks i kontynuuj obracanie go na wierzchu płynu i po prostu wepchnij go do płynu, aby nie przesadzić z ciastem. Przykryj ciasto i schłódź przed zrolowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Weź porcję ciasta i połóż na posypanym mąką blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Ciasto rozwałkować na grubość nie większą niż 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Rozwałkuj tak duży arkusz, jak ci wygodnie; używamy 8-calowego talerza i wycinamy skórki dla każdej pasty. Po pocięciu Skórki przerabiaj skrawki z powrotem na kolejne arkusze. Zrób to tyle razy, ile potrzeba, aby zużyć całe ciasto. Przy stałej grubości powinieneś uzyskać około 25 skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Po rozwinięciu skórki możesz rozpocząć napełnianie.
10
Rozłóż skórki i umyj jajka połowę wewnętrznej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
11
Połóż 1 szklankę nadzienia na środku każdej skórki. Delikatnie złóż na pół, uważając, aby nie rozerwać ciasta. Po złożeniu użyj widelca, aby zacisnąć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
12
Umieść pasty na wyłożonej blachą do pieczenia, wybij otwory na widelce, aby utworzyć kieszenie powietrzne, umyj jajko na wierzchu i włóż do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
13
Piec, aż skórka będzie złotobrązowa, a temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web