Pastrami Z Kaczki

Pastrami z kaczki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 299 kalorii, 46g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 6,78 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 96 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, granulowany czosnek, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 77 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pastrami Z Kaczki; Sałatka Medjool Date I Blood Orange, Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa, oraz Kaczka Tareko (chrupiąca, smażona Kaczka marynowana w nepalskich przyprawach) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na lekarstwo: w małej misce wymieszaj sól, 2 łyżeczki pieprzu, 2 łyżeczki kolendry, brązowy cukier, 1 łyżeczkę jagód jałowca, różową sól, imbir, czosnek i goździki. Płaszcz piersi kaczki w całości z lekarstwem i umieścić w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Umieść w najzimniejszej części lodówki i utwardzaj przez 72 godziny, odwracając worek dwa razy dziennie.
Wyjąć piersi kaczki z worka i umyć jak najwięcej kuracji pod zimną bieżącą wodą.
Umieścić piersi w dużym pojemniku i wypełnić wodą i pozostawić moczyć na 2 godziny, zastępując wodę co 30 minut.
Wyjąć z wody i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Do Rub: wymieszać czarny pieprz, kolendra, jagody jałowca, i czosnek w proszku w małej misce. Płaszcz piersi kaczki w całości z rub.
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki dymu kawałki drewna, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalone i produkuje dym, umieścić piersi kaczki w, Skóra stronie w dół, i dym, aż natychmiastowy termometr odczytu rejestruje165 Po włożeniu do środka piersi, 1 1/2 - 2 godzin.
Wyjmij z palacza i pozostaw na 10 minut. Pokrój i podawaj natychmiast lub przechowuj w lodówce do tygodnia, krojąc i serwując w razie potrzeby. Aby uzyskać najlepsze wyniki, plastry pary do podgrzania.