Pastrami Burger Bomb
Pastrami Burger Bomb może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,22 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 37g białka, oraz 48 g tłuszczu. 116 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bułki burger, pikle relish, koszerna sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastrami Burger, Rocky Mountain Pastrami Burger, oraz Mum ' s Raspberry Bomb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podzielić wołowinę na cztery nawet pięć uncji porcji, delikatnie naciskając każdy w patty o 4 1/2 cala szerokości. Przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Tymczasem, połączyć majonez, ketchup, ocet, cukier, i rozkoszować się w małej misce. Wymieszać łyżką, aż będzie gładka. Odstawić.
Umieść tyle pastrami, ile można zmieścić w jednej warstwie na 12-calowej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej patelni lub patelni i umieść na średnim ogniu. Gotować, aż pastrami będzie dobrze rumiane i chrupiące z pierwszej strony, o 3 protokół. Flip i gotować, aż rumiane na drugiej stronie, o 45 sekund dłużej.
Przenieść na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem. Powtórz z pozostałymi pastrami, umieszczając bezpośrednio na gorącej patelni, używając jak największej liczby partii (prawdopodobnie potrzebujesz około trzech partii). Odstawić pastrami na bok, aż będą potrzebne.
Powrót pustą patelnię do ciepła (pozostawić pastrami tłuszczu) i dodać dwie bułki, cut-side down. Tosty na złoty kolor, o 1 minutę. Powtórz z pozostałymi bułkami. Odłogowanie
Przywrócić patelnię do temperatury. Przyprawiamy burger paszteciki obficie solą i pieprzem i dodajemy do patelni. Gotować, aż dobrze rumiane z obu stron i środka Burger czyta 130 stopni na termometr natychmiastowego odczytu dla średnio rzadkie, o 5 minut łącznie, przewracanie i dodawanie sera w połowie gotowania. Podczas gotowania hamburgerów, podziel mieszankę majonezu i cole slaw równomiernie między dolne bułki. Top z gotowanych hamburgerów, chrupiące pastrami, i Kok tops.