Pasterskie suwaki do ciast
Shepherd ' s Pie Sliders to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 25g białka, oraz 34g tłuszczu. Mieszanka liści rozmarynu, bułki ziemniaczane, olej canolan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to niedrogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, czosnek, marchew, i groszek na patelni i gotować, mieszając często, aż szalotki zmiękną i czosnek po prostu zaczyna brązowieć, 2 do 3 protokół.
Wyjąć z ognia i przenieść mieszaninę do dużej miski i odstawić do całkowitego ostygnięcia. W międzyczasie wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
Gdy mieszanina marchew ostygnie całkowicie, dodać mieloną jagnięcinę, tymianek, rozmaryn, czarny pieprz, sos Worcestershire, i ketchup do miski. Używając rąk lub gumowej szpatułki, delikatnie wymieszaj wszystko w misce, aż do dobrego połączenia.
Forma 6 pasztecików z mieszaniny jagnięciny, które są każdy o średnicy 3 cali i grubości 1/2 cala.
Podgrzać ostatnią łyżkę oleju rzepakowego w tej samej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest połyskujący i prawie dymiący, umieść paszteciki na patelni, pracując partiami, jeśli to konieczne. Gotuj paszteciki z pierwszej strony przez 4 minuty, następnie za pomocą metalowej szpatułki, Odwróć paszteciki.
Posypać serem pleśniowym na każdym z pasztetów, przykryć patelnię pokrywką i dalej gotować przez 3-4 minuty, aż jagnięcina zostanie ugotowana i ser się roztopi.
Roladki ziemniaczane posmarować majonezem, następnie na dolną połowę każdej rolady ułożyć ugotowane paszteciki jagnięce, a górną połowę każdej rolady ułożyć na wierzchu.