Pasternak, rzepa i Rutabaga Gratin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Pasternak, rzepa, i Rutabaga Gratin spróbować. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka margaryny w sztyfcie, sos serowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rutyna (rzepa żółta lub brukiew), Sałata Maślana, Kandyzowana Rutabagan I Rzepa, oraz Imbir i pomarańcza (rzepa żółta lub brukiew) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy plasterek rutabaga pokroić na ćwiartki.
Połączyć rutabaga, rzepa, pasternak i marchew w 8-quart stockpot; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować 30 minut lub do miękkości.
Drenaż. Wymieszać cukier i kolejne 4 Składniki (cukier przez pieprz). Łyżka mieszanki warzywnej do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Sos serowy rozprowadzić na mieszance warzywnej.
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż kruszy się, aby zmierzyć 1 filiżankę.
Posypać okruchy na blasze do pieczenia; piec w 350 przez 5 minut lub aż złoty.
Połączyć bułkę tartą i masło w małej misce; posypać sosem.
Piec w 350 przez 25 minut lub do bąbelków.
Posypać natką pietruszki.