Pasternak pieczony z miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonego pasternaku z miętą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pasternak, ocet winny, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Spróbuj Pasternak pieczony z miętą, Pasternak wolno pieczony w sosie pomarańczowo-miodowo-miętowym, oraz Pasternak Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać pasternak i pokroić na kawałki o długości od 2 do 3 cali; pociąć każdy wzdłuż na paski o grubości 1/3 cala.
Umieścić w lekko nasmarowanej 15-x 10-calowy galaretki roll patelni; wrzucić z pieprzem, 2 łyżki. oliwa z oliwek i 1/2 łyżeczki. sól koszerna.
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut.
Dodać zieloną cebulę; wrzucić.
Piec 10 do 15 więcej minut lub aż pasternak są miękkie i rumiane.
Ubijamy razem miętę, kolejne 3 składniki, a pozostałe 1/2 łyżeczki. sól do wymieszania. Stopniowo dodawać pozostałe 5 łyżek. oliwa z oliwek w powolnym, stałym strumieniu, ubijając, aż będzie gładka. Łyżka do warzyw.
Przyniesiony do stołu przez autorów książek kucharskich Matt Lee i Ted Lee (The Lee Bros. Simple fresh Southern cookbook).