Pasternak Pieczony Agawą

Pieczony pasternak z agawy może być właśnie przepisem bezglutenowym i wegetariańskim z dodatkiem lakto ovo, którego szukałeś. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 4 g tłuszczu i łącznie 217 kalorii. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, por i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 54%. Ten wynik jest solidny. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Brukselka pieczona w agawie z wegańską glazurą z nerkowców, pieczonym korzeniem lotosu z agawy, porem i kalafiorem inspirowana dietą The Kind Diet Alicii Silverstone i pieczonym pasternakem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°. Podzielić pasternak, marchew, por i czosnek pomiędzy dwie części o wymiarach 15 x 10 x 1 cm. blachy do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Wymieszaj pozostałe składniki; polej warzywa. Wrzucić do płaszcza.
Piec 20-25 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.