Pasternak Pieczony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonego pasternaku. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pasternak, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Spróbuj Pasternak Pieczony, Pasternak Pieczony, oraz Pieczona Marchewka I Pasternak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pasternak umieścić na średniej patelni z 2 łyżkami. wody, przykryć szczelnie folią i piec 20 minut.
Dodać czosnek, cebulę i 3 gałązki tymianku.
Skropić olejem i wrzucić do herbu. Pieczone, odkryte, do złotego i miękkiego, 30 do 40 minut.
Dekoruj pozostałym tymiankiem.
Ugotowany pasternak ugotować jak ziemniaki z ciepłym mlekiem i masłem.
PUREE do zupy i podawać z pokruszonym boczkiem i świeżym tymiankiem.
Pieczone, skropione oliwą z oliwek, obok innych warzyw korzeniowych, takich jak marchew i rzepa.
Surowe Pasternaki i jabłka rozdrobnić i użyć w kremowej slaw z zielonej cebuli i winogron.
Smaż cienkie plastry pasternaku na rozgrzanym oleju dla innego spojrzenia na chipsy.