Pasternak Kandyzowany
Kandyzowany Pasternak może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis serwuje 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś pasternak, pietruszkę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi ci smak domu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy obejmują Wyznanie #67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szukający pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, Kandyzowany pomidor i kandyzowany boczek Pizzan i Gratis, oraz Pasternak Zapiekany.
Instrukcje
Za pomocą obieraczki do warzyw obierz pasternak. W holenderskim piekarniku gotuj pasternak w niewielkiej ilości osolonej wrzącej wody przez 25 minut lub do miękkości; odcedzić.
Pokrój pasternak na plasterki lub paski julienned. Na tej samej patelni rozpuść masło. Dodaj miód i gałkę muszkatołową.
Dodaj pasternak i wymieszaj, aby pokryć. Gotuj, aż lekko się zrumieni.