Pasternak Duszony W Piekarniku
Pasternak duszony w piekarniku może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, ocet estragonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pasternak Pieczony W Piecu, Duszony królik z pasternakiem, oraz Duszony koper włoski i pasternak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Zetrzyj skórkę z 1 mandarynek lub tyle, aby zrobić 1 łyżkę stołową. Wyciśnij 1 mandarynkę, aby uzyskać 1/3 szklanki soku. Odstawić.
Najgrubszą część pasternaku pokroić wzdłuż na ćwiartki lub połówki, tak aby miały taką samą grubość jak cieńsze połówki.
Włożyć masło do 12 10 2-calowej patelni do pieczenia.
Umieść patelnię w piekarniku na 1 minutę, aby stopić masło.
Wyjąć z piekarnika. Wrzucić pasternak na patelnię, obracając się równomiernie z masłem.
Rozprowadzić w jednej warstwie.
Połącz bulion, skórkę, sok, ocet, sól i odrobinę pieprzu.
Piec przez 40 minut, obracając warzywa co 10 minut.
Piec przez około 20 minut więcej bez obracania pasternak. Pasternak będzie delikatny, a sos zredukowany do glazury.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;