Pasta z tuńczyka po włosku

Pasta z tuńczyka po włosku
Pasta z włoskiego tuńczyka to przyprawa dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 146 kalorii . Za 57 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis lubi 7 smakoszy i kucharzy. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, pierwotną, przyjazną dla FODMAP i peskatariańską . Niewielu osobom naprawdę spodobało się to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i kup sól i mielony pieprz, kapary, płaską pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 39% , co jest raczej słabym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź również podobne przepisy: Makaron z tuńczykiem po włosku , Tuńczyk i spaghetti po włosku i Pasta czekoladowo-orzechowa .

Instrukcje

1
Zmiksuj tuńczyka, masło, kapary, pietruszkę, sok z cytryny, sól i pieprz w malakserze do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn