Pasta z suszonych pomidorów wymaga od początku do końca około 20 minut. Za 88 centów za porcję otrzymujesz przyprawę na 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 102 kalorie, 2 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. 57 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup sól, czosnek, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 64%, to danie jest solidne. Wypróbuj pasta z suszonych pomidorów, pasta z suszonych pomidorów i pasta z suszonych pomidorów, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym wymieszaj koncentrat pomidorowy, bazylię, oliwę z oliwek, czosnek, suszone pomidory, sól, biały cukier i sól czosnkową. Zmiksuj do konsystencji pasty do smarowania. Schłodzić w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Wrzucić do menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "