Pasta z białej fasoli z czosnkiem i rozmarynem
Przepis na pastę z białej fasoli z czosnkiem i rozmarynem można przygotować w około 45 minut . Ten bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 33 centy za porcję . Ta przyprawa ma 193 kalorie , 8 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką fasolę, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz ją przygotować. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ocenę super spoonacular wynoszącą 97% . Wypróbuj Zupę z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą szynką parmeńską oraz grzankami z rozmarynem i czosnkiem ,Toskańską zupę z białej fasoli z oliwą z oliwek i rozmarynem oraz Mini-pizze z karczochami, kalamata i suszonymi pomidorami z czosnkiem i rozmarynem, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Na patelni o średnicy 10 cali rozgrzej oliwę z oliwek, dodaj czosnek i rozmaryn.
Podgrzewaj patelnię, aż składniki zaczną skwierczeć.
Dodaj fasolę i jej płyn do patelni. Gdy fasola się gotuje, rozgnieć ją drewnianą łyżką lub tłuczkiem do ziemniaków. Gotuj, aż mieszanka będzie miała konsystencję luźnego smarowidła (zgęstnieje, gdy ostygnie).
Przełożyć do miski lub pojemnika do przechowywania.