Pasta Primavera
Przepis Pasta Primavera może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. To danie główne ma 567 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować zgodnie z zaleceniami etykiety, dodając brokuły, marchew, papryka i groszek w ciągu ostatnich 3 minut gotowania. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, następnie odsączyć makaron i warzywa i wrócić do garnka.
Rozgrzać 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż zacznie mięknąć, o 1 minutę.
Dodać bulion warzywny, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz do smaku; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż lekko zmniejszona, o 3 protokół.
Ubijamy pozostałe 2 łyżki masła, aż się rozpuści i sos zgęstnieje, około 1 minuty.
Na makaron i warzywa polać sosem, dodać ser, natkę pietruszki i sok z cytryny. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż ser się rozpuści, około 1 minuty, dodając wystarczającą ilość wody z makaronu, aby poluzować SOS. Doprawić solą i pieprzem, a na wierzch dodać więcej sera.