Pasta Primavera

Pasta Primavera
Pasta Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 809 kalorii, 32G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka fasoli, pietruszka płaskolistna, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Morele moczyć w ciepłej wodzie w małej misce 30 minut. Wyjmij grzyby z wody, wyciskając nadmiar płynu z powrotem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Płyn do namaczania wlać przez sito wyłożone zwilżonym ręcznikiem papierowym do małej miski i rezerwy. Dokładnie spłucz morele, aby usunąć brud, a następnie wyciśnij do sucha. Odrzuć wszelkie twarde łodygi. Połówki małych moreli wzdłuż i ćwierć większych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Szparagi i fasolę ugotować w 6-do 8-kwartowym garnku wrzącej osolonej wody, odkrytej, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać groszek i gotować, aż fasola i szparagi są po prostu miękkie, o 1 do 2 protokół więcej. Natychmiast przenieść warzywa dużą łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, rezerwując gorącą wodę w garnku do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odcedzić schłodzone warzywa w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Gotować 1 łyżeczka czosnku i zaokrąglone 1/4 łyżeczka pieprz czerwony płatki w 2 łyżki oleju w 10-do 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, tylko do czosnku jest pachnące, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać odsączone warzywa i sól i pieprz do smaku i gotować, mieszając, 2 minuty, a następnie przenieść do miski. Patelnia rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Połowę pomidorów pokroić na ćwiartki, a pozostałą część pokroić wzdłuż, oddzielając ćwiartki i połówki. Gotować Pozostałe łyżeczka czosnku i pozostałe zaokrąglone 1/4 łyżeczka płatków czerwonej papryki w pozostałych 2 łyżki oleju na patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, tylko do czosnku jest pachnące, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj ćwiartowane pomidory z solą i pieprzem do smaku i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3
Dodaj połowę pomidorów, ocet i wodę i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje i połówki pomidorów zmiękną, 3 do 4 minut. Trzymaj pomidory ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1
Podczas gdy pomidory są gotowania, powrót wody w garnku do wrzenia i gotować spaghettini aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiniSpaghettini
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić w durszlaku. Natychmiast dodać masło, śmietanę, skórkę i smalec do pustego garnka z makaronem i gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, 2 minuty. Wymieszać z serem i dodać makaron, podrzucając do płaszcza i dodając tyle zarezerwowanego płynu do namaczania moreli, ile to konieczne (1/2 do 2/3 szklanki), aby makaron był dobrze powlekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj zielone warzywa, pietruszkę, Bazyl, orzeszki piniowe i sól i pieprz do smaku i wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Podawać makaron z pomidorami i wiórkami Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri

Składniki

227papryka habaneroszparagi, przycięte i pokrojone na 1-calowe kawałkiszparagi, przycięte i pokrojone na 1-calowe kawałki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożony, rozmrożonygroszek mrożony, rozmrożony1porcja startego parmezanuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża bazyliadrobno posiekana świeża bazylia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki2warzywo (np. szpinak)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2kuflepomidory winogronowepomidory winogronowe113papryka habanerofasolka szparagowa (najlepiej fasolka szparagowa), przycięta i pokrojona w 1-calowe kawałkifasolka szparagowa (najlepiej fasolka szparagowa), przycięta i pokrojona w 1-calowe kawałki1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno starta świeża Skórka z cytrynydrobno starta świeża Skórka z cytryny28papryka habanerosuszone grzyby morelowesuszone grzyby morelowe4Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoz drobno starty Parmigiano-Reggianooz drobno starty Parmigiano-Reggiano6trochę posiekanej cukiniiDekoracja: Parmigiano-ReggianoDekoracja: Parmigiano-Reggiano43papryka habanero1/3 szklanki orzeszków piniowych, lekko tosty1/3 szklanki orzeszków piniowych, lekko tosty1warzywo (np. szpinak)Zaokrąglone suszone płatki gorącej czerwonej paprykiZaokrąglone suszone płatki gorącej czerwonej papryki454papryka habanerospaghettini (cienkie spaghetti)spaghettini (cienkie spaghetti)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMasło niesolone 1/2 patyczkaMasło niesolone 1/2 patyczka3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła wodaciepła woda3Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn