Pasta Primavera wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, marchew, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzuć pierwsze 3 składniki do dużego rondla z wrzącą wodą; gotuj 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodaj cebulę i czosnek; saute 2 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodać mieszankę szparagów, fettuccine, 1/4 szklanki sera, pietruszka, wino, sól, i pieprz; wrzucić dobrze. Wierzch z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fettuccine
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)