Pasta Primavera
Pasta Primavera wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, marchew, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzuć pierwsze 3 składniki do dużego rondla z wrzącą wodą; gotuj 2 minuty.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; saute 2 protokół lub do miękkości.
Dodać mieszankę szparagów, fettuccine, 1/4 szklanki sera, pietruszka, wino, sól, i pieprz; wrzucić dobrze. Wierzch z pozostałym serem.