Pasta Primavera

Pasta Primavera
Pasta Primavera może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 4,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 809 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, Spaghettini, octu balsamicznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Morele moczyć w ciepłej wodzie w małej misce 30 minut. Wyjmij grzyby z wody, wyciskając nadmiar płynu z powrotem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Płyn do namaczania wlać przez sito wyłożone zwilżonym ręcznikiem papierowym do małej miski i rezerwy. Dokładnie spłucz morele, aby usunąć brud, a następnie wyciśnij do sucha. Odrzuć wszelkie twarde łodygi. Połówki małych moreli wzdłuż i ćwierć większych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Szparagi i fasolę ugotować w 6-do 8-kwartowym garnku wrzącej osolonej wody , odkrytej, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać groszek i gotować, aż fasola i szparagi są po prostu miękkie, o 1 do 2 protokół więcej. Natychmiast przenieść warzywa dużą łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, rezerwując gorącą wodę w garnku do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzparagiSzparagi
FasolaFasola
MakaronyMakarony
WodaWoda
GrochGroch
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
5
Odcedzić schłodzone warzywa w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
6
Gotować 1 łyżeczka czosnku i zaokrąglone 1/4 łyżeczka pieprz czerwony płatki w 2 łyżki oleju w 10-do 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, tylko do czosnku jest pachnące, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać odsączone warzywa i sól i pieprz do smaku i gotować, mieszając, 2 minuty, a następnie przenieść do miski. Patelnia rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Połowę pomidorów pokroić na ćwiartki, a pozostałą część pokroić wzdłuż, oddzielając ćwiartki i połówki. Gotować Pozostałe łyżeczka czosnku i pozostałe zaokrąglone 1/4 łyżeczka płatków czerwonej papryki w pozostałych 2 łyżki oleju na patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, tylko do czosnku jest pachnące, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj ćwiartowane pomidory z solą i pieprzem do smaku i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
3
Dodaj połowę pomidorów, ocet i wodę i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje i połówki pomidorów zmiękną, 3 do 4 minut. Trzymaj pomidory ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
OcetOcet
SOSSOS
WodaWoda
1
Podczas gdy pomidory są gotowania, powrót wody w garnku do wrzenia i gotować spaghettini aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiniSpaghettini
PomidorPomidor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić w durszlaku. Natychmiast dodać masło, śmietanę, skórkę i smalec do pustego garnka z makaronem i gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, 2 minuty. Wymieszać z serem i dodać makaron, podrzucając do płaszcza i dodając tyle zarezerwowanego płynu do namaczania moreli, ile to konieczne (1/2 do 2/3 szklanki), aby makaron był dobrze powlekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
KremKrem
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
3
Dodaj zielone warzywa, pietruszkę, Bazyl, orzeszki piniowe i sól i pieprz do smaku i wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BazyliaBazylia
4
Podawać makaron z pomidorami i wiórkami Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PomidorPomidor
MakaronyMakarony

Składniki

227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszparagi, przycięte i pokrojone na 1-calowe kawałkiszparagi, przycięte i pokrojone na 1-calowe kawałki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożony, rozmrożonygroszek mrożony, rozmrożony11 łyżka suszonego oreganoudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża bazyliadrobno posiekana świeża bazylia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki2Batoniki toffi Heathsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2kuflepomidory winogronowepomidory winogronowe113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasolka szparagowa (najlepiej fasolka szparagowa), przycięta i pokrojona w 1-calowe kawałkifasolka szparagowa (najlepiej fasolka szparagowa), przycięta i pokrojona w 1-calowe kawałki1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodrobno starta świeża Skórka z cytrynydrobno starta świeża Skórka z cytryny28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesuszone grzyby morelowesuszone grzyby morelowe42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoz drobno starty Parmigiano-Reggianooz drobno starty Parmigiano-Reggiano6krewetki i żyłkiDekoracja: Parmigiano-ReggianoDekoracja: Parmigiano-Reggiano43opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/3 szklanki orzeszków piniowych, lekko tosty1/3 szklanki orzeszków piniowych, lekko tosty1Batoniki toffi HeathZaokrąglone suszone płatki gorącej czerwonej paprykiZaokrąglone suszone płatki gorącej czerwonej papryki454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgespaghettini (cienkie spaghetti)spaghettini (cienkie spaghetti)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMasło niesolone 1/2 patyczkaMasło niesolone 1/2 patyczka3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła wodaciepła woda32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn