Pasta Primavera może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 4,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 809 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, Spaghettini, octu balsamicznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Morele moczyć w ciepłej wodzie w małej misce 30 minut. Wyjmij grzyby z wody, wyciskając nadmiar płynu z powrotem do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Grzyby Morelowe
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Płyn do namaczania wlać przez sito wyłożone zwilżonym ręcznikiem papierowym do małej miski i rezerwy. Dokładnie spłucz morele, aby usunąć brud, a następnie wyciśnij do sucha. Odrzuć wszelkie twarde łodygi. Połówki małych moreli wzdłuż i ćwierć większych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Sito
Cukierki Peachie-o
3
Szparagi i fasolę ugotować w 6-do 8-kwartowym garnku wrzącej osolonej wody , odkrytej, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać groszek i gotować, aż fasola i szparagi są po prostu miękkie, o 1 do 2 protokół więcej. Natychmiast przenieść warzywa dużą łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie, rezerwując gorącą wodę w garnku do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Szparagi
Fasola
Makarony
Woda
Groch
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-o
Garnek
5
Odcedzić schłodzone warzywa w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
6
Gotować 1 łyżeczka czosnku i zaokrąglone 1/4 łyżeczka pieprz czerwony płatki w 2 łyżki oleju w 10-do 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, tylko do czosnku jest pachnące, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać odsączone warzywa i sól i pieprz do smaku i gotować, mieszając, 2 minuty, a następnie przenieść do miski. Patelnia rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Cukierki Peachie-o
1
Połowę pomidorów pokroić na ćwiartki, a pozostałą część pokroić wzdłuż, oddzielając ćwiartki i połówki. Gotować Pozostałe łyżeczka czosnku i pozostałe zaokrąglone 1/4 łyżeczka płatków czerwonej papryki w pozostałych 2 łyżki oleju na patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, tylko do czosnku jest pachnące, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Pomidor
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj ćwiartowane pomidory z solą i pieprzem do smaku i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pomidor
3
Dodaj połowę pomidorów, ocet i wodę i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje i połówki pomidorów zmiękną, 3 do 4 minut. Trzymaj pomidory ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Ocet
SOS
Woda
1
Podczas gdy pomidory są gotowania, powrót wody w garnku do wrzenia i gotować spaghettini aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spaghettini
Pomidor
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić w durszlaku. Natychmiast dodać masło, śmietanę, skórkę i smalec do pustego garnka z makaronem i gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, 2 minuty. Wymieszać z serem i dodać makaron, podrzucając do płaszcza i dodając tyle zarezerwowanego płynu do namaczania moreli, ile to konieczne (1/2 do 2/3 szklanki), aby makaron był dobrze powlekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ser
Grzyby Morelowe
Krem
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Durszlak
Garnek
3
Dodaj zielone warzywa, pietruszkę, Bazyl, orzeszki piniowe i sól i pieprz do smaku i wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Orzeszki Sosnowe
Pietruszka-nać
Bazylia
4
Podawać makaron z pomidorami i wiórkami Parmigiano-Reggiano.