Pasta Pomodoro
Pasta Pomodoro to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka makaronu, sól koszerna, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pastan Al Pomodoro (Tia 's Take on Basta Pasta' s Recipe), Pastan Al Pomodoro, oraz Pasta Pomodoro My Way.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż jasnobrązowy, o 1 minutę.
Dodać pomidory i ich soki, sól, pieprz, i cukier. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, miażdżąc pomidory drewnianą łyżką, aż sos lekko zgęstnieje, około 10 minut. Wymieszać z bazylią. Wymieszać z ugotowanym makaronem.