Pasta Pomodorini

Pasta Pomodorini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, szarej soli, kalabryjskie chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, Pastan w sosie z pieczonej czerwonej papryki / makaron z pieczonej czerwonej papryki / Easy Pasta s Dla Dzieci, oraz Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i wymieszać.
Podczas gotowania makaronu, podgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż kawałki są złociste i chrupiące, następnie dodać chiles i gotować przez około 30 sekund. Podnieść ogień do wysokiej i dodać pomidory. Gotować, aż pomidory zmiękną i soki zagęścić, o 3 protokół.
Dodaj bazylii i doprawić solą i pieprzem.
Gdy makaron jest al dente, czerpać około 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, a następnie odsączyć makaron. Odstawić makaron do ciepłego garnka.
Dodać sos i dobrze wymieszać.
Jeśli makaron wydaje się suchy, dodaj trochę wody do gotowania.
Przełożyć do ciepłej miski i zetrzeć parmezan na wierzchu, do smaku.
Skropić odrobiną oliwy z oliwek.