Pasta Pesto Primavera
Pasta Pesto Primavera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomidorów, drożdże odżywcze, cukinia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Świeża wiśnia Clafouti z migdałami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pesto Pasta Primavera, Makaron Primavera z pesto z rukoli, oraz Nadruk: makaron Primavera ze szpinakowym Pesto-smukła Kuchnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać brokuły i gotować przez 4 Więcej minut.
Dodać cukinię i gotować przez kolejną minutę lub aż makaron jest al dente.
Zdjąć z ognia i spuścić w durszlaku nad zlewem. Spryskaj zimną wodą i przelej do dużej miski. Podczas gotowania makaronu, zrobić sos. Zmielić migdały, czosnek, i drożdże odżywcze w robocie kuchennym, aż grubo posiekane.
Dodaj bazylii, sok z cytryny, i jedwabiste tofu i procesu, aż gładka.
Dodać sól do smaku i proces połączyć. SOS delikatnie wymieszać z makaronem i warzywami.
Dodać ciecierzycę, pokrojonego w kostkę pomidora oraz sól i pieprz do smaku.
Podawać natychmiast lub schłodzone, przyozdobione dodatkowymi migdałami.