Pasta Paschalna Primavera
Pascha Pasta Primavera może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 319 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka szparagów, parmigiano-reggiano plus niektóre, cukinia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Pasta Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać macę i 1/2 łyżeczki soli. Zrób studnię w środku i dodaj jajka i żółtko, a następnie lekko ubijaj jajka widelcem.
Dodaj wodę i olej i mieszaj, aż ciasto po prostu się połączy. Zagnieść ciasto 5 lub 6 razy. Uformować w 5-calowy kwadrat i położyć na powierzchni roboczej posypanej skrobią ziemniaczaną, a następnie odkurzyć ciasto skrobią ziemniaczaną.
Tymczasem dużą patelnię do pieczenia odkurzyć odrobiną skrobi ziemniaczanej. Ćwierć forsy.
Rozwałkuj każdy kawałek na powierzchni posypanej skrobią ziemniaczaną, aż będzie tak cienki, jak to możliwe (grubość 1/16 cala) i około 10 na 8 cali, odkurzając wałek do ciasta i powierzchnię ciasta w razie potrzeby. (Jeśli ciasto łzy, łatać.) Za pomocą koła do pizzy lub ostrego noża, pokroić w długie paski o szerokości 1/2 cala i przenieść na patelnię w 1 warstwie wraz z połamanymi kawałkami ciasta.
Gotować w garnku do makaronu z wrzącej osolonej wody (2 łyżki soli na 6 ćwiartek wody), aż będzie miękka, 1 do 2 minut. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić makaron w durszlaku.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie smażyć szparagi, cukinia, groch (jeśli używasz), białe i bladozielone części szalotki, i 1/2 sól łyżeczka, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Dodaj 1/2 Puchar zastrzeżone wody do gotowania warzyw i gotować, potrząsając patelni od czasu do czasu, aż warzywa są po prostu miękkie, o 2 protokół. Wymieszać z makaronem i zieleniną scallion aż tylko pokryte sosem.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem i skórką. W razie potrzeby wmieszać w bardziej zarezerwowaną wodę.
Podawać z dodatkiem parmezanu.