Pasta Fagioli zupa II
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać makaron Fagioli zupa II spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz makaron seashell, szpinak, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan E Fagioli Soup (włoska Pastan i zupa fasolowa), oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, połączyć pokrojone w kostkę pomidory, fasola, szpinak, rosół z kurczaka, sos pomidorowy, woda, czosnek, boczek, pietruszka, czosnek w proszku, sól, pieprz i bazylia. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut, pokryte.
Dodać makaron i gotować bez przykrycia, aż makaron będzie miękki, około 10 protokół. Zupa z kadzi do poszczególnych misek do serwowania, posypać serem na wierzchu i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator