Pasta Fagioli (Rhode Island Style)

Pasta Fagioli (Rhode Island Style)
Pasta Fagioli (Rhode Island Style) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 718 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Mieszanka soli, cebula, wybitny fasola Północna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorące Parówki Rhode Island Style, Rhode Island Style Clam Chowder, oraz Szafki Kawowe (Koktajle Kawowe W Stylu Rhode Island) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn