Pastan e Fagioli i jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką czosnek, seler, szynkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 125 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę odsączyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
2
W dużej garnku podgrzać olej na umiarkowanym ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać cebulę, seler i marchew i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
4
Dodać szynkę i czosnek i gotować mieszając przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Szynka
5
Dodaj pomidory, fasolę, bulion wołowy, tymianek, liść laurowy i pieprz do smaku. Doprowadzić do wrzenia i dusić, pod przykryciem, przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Liście Laurowe
Pomidor
Pieprz
Fasola
Tymianek
6
Przenieść 1/2 szklanki fasoli do małego procesora lub blendera i puree. Fasolę wrzucić do garnka i doprawić solą i pieprzem do smaku. Doprowadzić płyn do wrzenia i dodać makaron. Dusić, aż makaron będzie miękki, o 6 protokół.