Pasta e Fagioli

Pastan e Fagioli może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 289 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, kiełbasa z indyka, bulion drobiowy mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj kiełbasę i czosnek; smażyć 2 minuty lub aż rumiane, wymieszać pierścień do kruszonki.
Dodać wodę, bulion i sos pomidorowy; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać makaron, 1/4 szklanki sera, oregano, sól, pieprz, i fasola; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 8 minut lub do makaronu jest gotowy.
Odstawić 5 minut; posypać 1/4 szklanki sera.
Udekoruj każdą porcję natką pietruszki i czerwoną papryką, w razie potrzeby.