Pasta e Fagioli
Pastan e Fagioli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory, oliwę z oliwek, makaron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Pastan E Fagioli (Pastan i fasola) Sarah Olsen dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Dodać pomidory i fasolę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania przez, o 3 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem.