Pasta Czosnkowa Imbirowa

Pasta Czosnkowa Imbirowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Imbir pasta czosnkowa może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz korzeń imbiru, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowanie: Chiński bakłażan ze słodkim imbirem-pasta Miso, Pasta e Fagioli z pieczonym czosnkiem, oraz Pasta z pieczonego czosnku i pieprzu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, połączyć czosnek i imbir. Pulse do mieszania, dodając niewielkie ilości oliwy z oliwek, aby ułatwić mieszanie, aż do uzyskania gładkiej pasty. Przechowywać w lodówce lub zamrażać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn