Pasta Cytrynowo-Szpinakowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przyprawy, więc dać cytrynowy Karczoch-szpinak Spread spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 99 centów za porcję. Mieszanka soli, serek śmietankowy, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 88 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dip Cytrynowo-Szpinakowo-Karczochowy, Cytrynowy szpinak i Karczoch pieczony Ziti, oraz Szpinak Karczoch Spread.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w robocie kuchennym, szpinak pulse, karczochy serca, śmietana, Serek i Cheddar do grubego puree.
Dodać skórkę z cytryny, sól i pieprz i pulse połączyć.
Przenieść do naczynia żaroodpornego 1-quart. Przykryć folią i piec do ogrzania przez, o 35 protokół. Podgrzej brojlery.
Usuń folię i broil rozprzestrzeniania, aż top jest rumiane i bulgotanie, o 4 protokół.
Podawać na gorąco lub ciepło z krakersami lub cruditami.