Pasta Con Sarde (makaron z sardynkami)

Pasta Con Sarde (makaron z sardynkami)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu Con Sarde (makaron z sardynkami). Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1054 kalorii, 36g białka, oraz 53g tłuszczu. Mieszanka spaghetti, mielonego pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Spróbuj Pasta Con Le Sarde, Pasta Con Sarde, oraz Sardynki nadziewane / Sarde A Beccafico dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj spaghetti, i gotować aż al dente, lub 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą. Wymieszać z 1/4 szklanki oliwy z oliwek, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Umieść kolejny 1/4 szklanki oliwy z oliwek na patelni i podgrzać na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować tylko do złotego, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać sardynki i gotować 1 minutę więcej. Wymieszać z bułką tartą i 1/3 szklanki parmezanu. Jeśli to konieczne, aby nadać mieszaninie kruchą konsystencję, wymieszaj pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Pietruszkę i pieprz wymieszać i zdjąć z ognia. W razie potrzeby podawać z dodatkiem parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SardynkiSardynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn