Pasta Carbonara I

Makaron Carbonaran i może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka makaronu fettuccine, mielony pieprz, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pasta Carbonara, Pasta Carbonara, oraz Pasta Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na chrupko.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
W średniej misce ubić razem jajka i śmietanę tylko do wymieszania. Wymieszać z serem i odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i wrócić do patelni. Wrzucić z masłem, aż się rozpuści.
Dodać mieszankę boczku i sera i wrzucić delikatnie do wymieszania.