Pasta Carbonara

Pasta Carbonara
Pasta Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Przepis ten służy 4. Na $1.25 za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 22 fanów. Mieszanka pół na pół śmietany, soli, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Pasta Carbonara, Pasta Carbonara, oraz Pasta Carbonara podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj mostaccioli zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MostaccioliMostaccioli
2
Tymczasem na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Używając szczelinowej łyżki, wyjmij do papierowych ręczników, aby spuścić. Brązowe grzyby w ociekaniu; wyjąć na papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Spuścić kapiące z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na patelnię dodać śmietanę, masło, pietruszkę, czosnek, sos pieprzowy i sól; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Odcedzić mostaccioli; dodać do mieszanki śmietany. Wymieszać z boczkiem, grzybami i serem; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MostaccioliMostaccioli
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Zdjąć z ognia.
7
Posypać zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn