Pasta Carbonara

Pasta Carbonara
Pasta Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Przepis ten służy 4. Na $1.25 za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 22 fanów. Mieszanka pół na pół śmietany, soli, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Pasta Carbonara, Pasta Carbonara, oraz Pasta Carbonara podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj mostaccioli zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MostaccioliMostaccioli
2
Tymczasem na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Używając szczelinowej łyżki, wyjmij do papierowych ręczników, aby spuścić. Brązowe grzyby w ociekaniu; wyjąć na papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Spuścić kapiące z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Na patelnię dodać śmietanę, masło, pietruszkę, czosnek, sos pieprzowy i sól; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Odcedzić mostaccioli; dodać do mieszanki śmietany. Wymieszać z boczkiem, grzybami i serem; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MostaccioliMostaccioli
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
6
Zdjąć z ognia.
7
Posypać zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn