Pasta Carbonara

Pasta Carbonara
Pasta Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Przepis ten służy 4. Na $1.25 za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 22 fanów. Mieszanka pół na pół śmietany, soli, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Pasta Carbonara, Pasta Carbonara, oraz Pasta Carbonara podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj mostaccioli zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MostaccioliMostaccioli
2
Tymczasem na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Używając szczelinowej łyżki, wyjmij do papierowych ręczników, aby spuścić. Brązowe grzyby w ociekaniu; wyjąć na papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Spuścić kapiące z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Na patelnię dodać śmietanę, masło, pietruszkę, czosnek, sos pieprzowy i sól; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Odcedzić mostaccioli; dodać do mieszanki śmietany. Wymieszać z boczkiem, grzybami i serem; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MostaccioliMostaccioli
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
6
Zdjąć z ognia.
7
Posypać zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn