Pasta Antipasto
Antipasto Pastan jest Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 627 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać warzywa i 6 łyżek marynaty z 16-uncja słoik antipasto sałatka, bazylia, linguine, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pasta Antipasto, Pasta Antipasto, oraz Pasta Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić, zastrzegając 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu.
Rozgrzać olej w tym samym garnku na średnim ogniu.
Dodać grzyby; smażyć do miękkości i brązowy, o 6 protokół.
Dodaj salami; wrzucić 30 sekund.
Dodaj makaron, 1/2 szklanki płynu do gotowania, pokrojone warzywa, zastrzeżone marynaty, i 1 1/2 szklanki sera; wrzucić, aż płyn zgęstnieje i płaszcze makaron, o 3 protokół.
Wymieszać w 1 1/2 szklanki bazylii. Doprawić pieprzem.
Posypać 1/2 szklanki bazylii; podawać z 1/2 szklanki sera.
Asiago to włoski ser z krowiego mleka o bogatym, orzechowym smaku. Można go znaleźć w niektórych supermarketach, sklepach z żywnością specjalistyczną i na rynkach włoskich.