Pasta Antipasti
Pasta Antipasti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, penne, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Antipasti, Antipasti, oraz Pizza Antypasti dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować penne aż al dente.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Tymczasem, na dużej patelni, rozgrzać olej, aż migotanie.
Dodać czerwoną paprykę, czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż papryka zmięknie, 6 protokół.
Dodaj escarole i gotować, mieszając, aż zwiędnie, 3 protokół. Wymieszać z tuńczykiem.
Dodaj makaron, zastrzeżone wody do gotowania i 1/2 szklanki parmezanu na patelni i gotować, podrzucając, aż ciecz jest prawie wchłaniany, 2 protokół.
Przełożyć do miseczek, posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.