Pasta alla Carbonara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Pastan alla Carbonaran. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 913 kalorii, 34g białka, oraz 44g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ser ricotta, blanszowany groszek, popękany pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pastan alla Carbonara, Makaron z bekonem i jajkiem: Rigatoni alla Carbonara, oraz Spaghetti alla Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać boczek, oliwa z oliwek i czosnek w dużym ciężkim dnie patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie renderować trochę tłuszczu. Około 6 minutes.In średniej wielkości miska lekko ubić jajka i ricotta razem.Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać 2 łyżki soli i makaron. Wymieszać i gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż al dente.Podgrzać pod boczkiem do średniej wysokości i gotować boczek, aż będzie chrupiący na brzegach, ale nadal żujący w środku. Obrót ognia.
Odcedzić makaron i przenieść go na patelni z boczkiem. Patelnia powinna być na tyle gorąca, że makaron skwierczy.
Dodać groszek i jajko mieszanki ricotta. Wrzucić makaron dystrybucji sera i gotowanie jajko nieco.
Dodaj większość Pecorino Romano.
Podawać w ciepłych miseczkach z dobrym mieleniem czarnego pieprzu i dodatkowym Pecorino Romano na boku.